over Vers van het erf

Vers van het erf maakt in één klik de verse producten zichtbaar die de Nederlandse boeren vanaf het erf verkopen. Steeds meer mensen zijn nieuwsgierig naar de herkomst van hun voedsel en in de coronacrisis is die fanbase flink gegroeid.

Inmiddels pakken hordes mensen geregeld de fiets of de auto om hun bloemen, eten en drinken bij de boeren in de buurt te kopen. Daar hoort een professionele vindmachine bij waar je meteen vindt wat je zoekt en die de route voor je uitstippelt. Kun je meteen de boer op!

Vers van het erf is een particulier en commercieel initiatief en is ontstaan tijdens de intelligente lockdown toen er een levendige handel ontstond tussen de boer en de consument. Wat miste was een efficiënte en complete zoekmachine waarop je overal in Nederland snel kunt zoeken in het actuele aanbod van de boer. Het doel is om Vers van het erf hét vertrekpunt te maken voor de handel tussen boer en consument. Want hoe meer boeren zich aansluiten, hoe relevanter Vers van het erf is voor de sector.

Versre groenten van de boer